Дияна ДамяноваФейсбук НА ВСЕКИ ЩЕ НАМЕРИМ МЯСТО!!!Това е сутрешното изявление на

...
Дияна ДамяноваФейсбук НА ВСЕКИ ЩЕ НАМЕРИМ МЯСТО!!!Това е сутрешното изявление на
Коментари Харесай

Диана Дамянова: Идеята за издигане на ген. Атанасов начело на НС е пародия, която ще се превърне

Дияна Дамянова

Facebook

 

НА ВСЕКИ ЩЕ НАМЕРИМ МЯСТО!!!

Това е утринното изказване на Генерала /или Гнома/, на въпрос какво бил мислел за кандидатурата на Минчев.

С представители като Генерала, на положителните сили не им трябват врагове.

 

Това изказване е толкоз вулгарно, какъв брой и е един политик с 6% утвърждение и над 79 отрицание, да " намира място " комуто и да е.

Поне е ясно едно- позицията на първи човек, която  се канят да му отредят /Борисов сподели, че и кон да повдигнат, ще гласоподава за него, евентуално и депутатите от Политическа партия така/, та тази  позиция е просто НАМИРАНЕ НА МЯСТО.... за Генерала.

 

Спокойно, има доста МЕСТА и не чак толкоз доста хора.

Ще ги уредите, пардон ще им намерите място, на всичките.

А ние наивниците, сред тях и аз самата, които БЕЗПЛАТНО И БЕЗВЪЗМЕЗДНО, само че с големи очаквания и обич ви направихме мястото под слънцето, та ние в този момент ще гледаме отдалеко по какъв начин си намирате място.

 

Цялата концепция за издигане на Генерала  отпред на Народното събрание е една подигравка, само че когато самият той признае, че става дума за намиране тук-там, става същинска драма.

 

" Малко след изказването на Минчев водачът на ДСБ Атанас Атанасов бе помолен да разяснява номинацията на сътрудника си за евровота и смисъла ѝ за председателското място в Народното събрание, на което той отговори сбито: " На всеки ще намерим място под слънцето. "  

Този откъс е от Дневник, на който имам всички учредения да имам вяра, не съм го чула с ушите си. Все още в мен остава вярата да не го е споделил....

 

Ето и някои мнения под поста на Дамянова:

 

Каза го и персонално го чух! Цинизъм и надменност! Никога не съм съжалявала толкоз за избора си! Е, единствено първият път гласувах за тях и ми идва да се гръмна! Власт за персонална приложимост!

 

То Гнома на тая възраст очевидно е станал мъчително прям и безсрамен.

 

Да, гномът е повече от непоносим, само че въпреки всичко модерната градска либералн левица си гласоподава за него, консистентно, т.е. - на тях си им харесва подобен, какъвто е. Дето се вика - може да сме гнусни, само че сме същински!

 

Председателите на Народно събрание са освободени от таван на пенсиите. Въпросът е да се запише като подобен....

Нелепо е че първият пост в страната се дефинира от такива битовизми.

 

 Като някогашен член на ДСБ споделям, че това с изключение на вулгарно е и симптом на огромна дивотия. Да си прогонил 2/3 от цялата си партия, с цел да трудоустроиш себе си и околните до теб не е единствено симптом на неприятен усет. Признак на надменност, безсрамие и безотговорност е.

Но ще пристигна видовден. Винаги идва.

 

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР